FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Spotkania -> Sobota, 21 marca, poszukiwania - potrzebna pomoc!

Spotkania, spacery, zebrania...

Moderatorzy: katya, nata

Sobota, 21 marca, poszukiwania - potrzebna pomoc!

Postprzez gonzo » Pt mar 20, 2009 07:24

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że w okolicy Grupowej Oczyszczalni Ścieków, gdzie znaleziono kilkanaście martwych zwierząt, może ich być więcej, organizujemy więc przeszukanie okolicznego lasu.

Zapraszamy wszystkich chętnych do pomocy do kontaktu. Trzeba zadzwonić (696 384 746) lub wysłać e-mail (kontakt@niechcianeizapomniane.org) - skontaktujemy się i powiadomimy o miejscu spotkania. Rozpoczęcie poszukiwań planowane jest na godzinę 10-10.30 w sobotę, 21 marca.

Informujcie o tym znajomych - im więcej ludzi tym większe szanse na powodzenia akcji.

Z oczywistych względów w poszukiwaniach mogą uczestniczyć tylko osoby dorosłe.
gonzo

Site Admin

Postprzez sukkubi » Pt mar 20, 2009 15:36

Jeśli już wiecie gdzie i o której jutro będziecie w w/w sprawie to napiszcie - nie chcę by jakaś chętna do pomocy osoba przyjechała na miejsce i by okazało się, że jest sama (wiem, ze nie każdy da radę i że nie każdy jedzie akurat w to wskazane wyżej miejsce dlatego przydało by się sprecyzować).
Ja wstępnie umówiona jestem z Tusią i Olgu ale godzine i miejsce ustalimy gdy wrócę do domu (co może zdarzyć się przed świtem :wink: ).
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Powrót do Spotkania