FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do Forum -> Cisza

Pytania do moderatorów, sugestie, i oczywiście słowa krytyki...

Moderatorzy: katya, nata

Cisza

Postprzez jola » Pt sty 19, 2007 09:38

Dziewczyny,co tak tu cicho ostatnio,przerzuciłyście się na inne forum? A właśnie,w schronisku Julka założyła forum,zobaczcie!tylko wróćcie tu bo jakoś tak tu smutno...
jola

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Pt sty 19, 2007 13:07

Cisza cioteczko bo mamy urwanie głowy..i nowego lokatora...ale csiiiiii...pogadamy wieczorkiem;)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez julka » So sty 20, 2007 01:11

hehe - julka w schronisku założyła forum nie po to, żeby wam robić konkurencję, ale żeby mieć mniej roboty, bo nie wyrabiam z odpisywaniem każdej osobie w schronisku, która pisze przez formularz na stronie, dlatego teraz zlikwidowałam i odsyłam na forum :)

to dużo wygodniejsze i też nagle w skrzynce się miła cisza zrobiła :)

poza tym fajne jest, że nie będę musiała się z nikim kłócić na temat schroniska, tylko ludzie będą mogli się kłócić między sobą :wink:

(to tak po krótce założenia powstania forum, które zresztą i tak było w planach od samego początku strony, tylko jakoś nie mogłam się zebrać)
julka

2

Postprzez jola » So sty 20, 2007 11:03

Julka,przez myśl mi nawet nie przeszło,że robisz konkurencje,często zaglądam na stronę schroniska i zwyczajnie ucieszyłam się ,że jest forum,że teraz będzie można tu pogadać,zwrócić uwagę na jakiś problem,spytać o coś itp.A przy okazji,dziewczyny,nie szukajmy dziury w całym,wszystkie mamy jeden cel,róbmy swoje i nie pozwólmy,by strony forum stały się miejscem do odkrywania jakichkolwiek animozji!
jola

Członek Fundacji

Powrót do Uwagi do Forum