FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do Forum -> Gdzie jest stare forum

Pytania do moderatorów, sugestie, i oczywiście słowa krytyki...

Moderatorzy: katya, nata

Gdzie jest stare forum

w toruniu
0
Brak głosów
za tęczowym mostem
0
Brak głosów
na janowie
3
33%
bigielek
6
67%

Liczba głosów : 9

Re: Gdzie jest stare forum

Postprzez sukkubi » Wt sty 12, 2010 12:40

:P :P :P :P :P :P

czyli w pracy mam sie męczyć z wyśrodkowanym,tak? znaczy wiem, że powinnam pracować..ekhm 8)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez erks » Cz sty 14, 2010 02:40

sukkubi napisał(a)::P :P :P :P :P :P

czyli w pracy mam sie męczyć z wyśrodkowanym,tak? znaczy wiem, że powinnam pracować..ekhm 8)

jako ze nie posiadam IE poprawki bedą nanoszone sukcesywnie (czyli rozciągną sie w czasie :) )
gonzo napisał(a):O, i przy okazji możesz dodać przy każdym temacie przyciski do udostępniania na facebooku.

olać FB :] jak bys mógł luknij czemu sie sypie kodowanie snaków
erks

1

Postprzez gonzo » Cz sty 14, 2010 15:36

Nie olac FB, tylko dodać proszę. A przy okazji można też do śledzia, twittera i blipa. Są skrypty, które obsługują wszystko na raz, z małymi, dyskretnymi ikonkami.

A kodowanie naprawiłem - zakomentowałem linijkę, która przepisywała z UTF na ISO (bo stare forum było na ISO) i śmiga.
gonzo

Site Admin

Postprzez sukkubi » Pt sty 15, 2010 12:49

Proszę o odpowiedź bo prawie zjadłam ołówek ze zgryzoty - czy tylko w mojej nieuznawanej przez innych przeglądarce Internet explorer ikony przy postach są tak zróżnicowane? Przy tematach ogólnych i niektórych postach miga jak po staremu niebieskie jajo, że jest cos nowego jednak juz post wyżej w danym temacie oznaczony jest jakąś żarówką czy białym kółkiem z literką "i" (czasem na czerwono) albo kilkoma liniami i gwiazdką (też czasem czerwone) przy czym nie widze nigdzie legendy i nie wiem co te ikony oznaczają. Przez nie w ogóle nie widzę nowych postów w danym temacie :( teraz chciałam porządnie zapłakać i nagle widze, że emotikonków jest mniej jak wciskam "pokaż wiecej..." i cos się zawiesza - to też tylko u mnie??? ja chcę stare forum!!!!!!!!!!!!!
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez erks » Pt sty 15, 2010 18:08

sukkubi napisał(a):Proszę o odpowiedź bo prawie zjadłam ołówek ze zgryzoty - czy tylko w mojej nieuznawanej przez innych przeglądarce Internet explorer ikony przy postach są tak zróżnicowane? Przy tematach ogólnych i niektórych postach miga jak po staremu niebieskie jajo, że jest cos nowego jednak juz post wyżej w danym temacie oznaczony jest jakąś żarówką czy białym kółkiem z literką "i" (czasem na czerwono) albo kilkoma liniami i gwiazdką (też czasem czerwone) przy czym nie widze nigdzie legendy i nie wiem co te ikony oznaczają. Przez nie w ogóle nie widzę nowych postów w danym temacie :( teraz chciałam porządnie zapłakać i nagle widze, że emotikonków jest mniej jak wciskam "pokaż wiecej..." i cos się zawiesza - to też tylko u mnie??? ja chcę stare forum!!!!!!!!!!!!!

:) posty oznaczone dziwnymi ikonami (np żarówką z czerwoną gwiazdką ) nie są przerobione jeszcze , efekt ten występuje jeśli dany post został przez ciebie założony :) tylko :) w całej reszcie sprawa ma sie po staremu :) postaram się to dziś jeszcze poprawic :P a stare forum odeszło i już nie wróci :)
erks

1

Postprzez erks » N sty 17, 2010 16:47

problemy z uśmieszkami i zmianą kolorów rozwiązany
erks

1

Postprzez erks » Wt sty 19, 2010 01:23

problemy z logowaniem chwilowo rozwiązane :lizak:
jeśli ktoś zauważy cos nie tak niech od razu pisze
erks

1

Postprzez Olgu » Śr sty 27, 2010 08:07

Mam problem z wysyłaniem pm
jak klikam na ikonkę to i tak wyświetla się komunikat żebym poszukała adresata wiadomości ... a jak go znajduję i klikam na niego to i tak adresat się nie wczytuje (trochę zabełkotałam ale tak mniej więcej to wygląda) :jocolor:
Olgu

2

Postprzez erks » Śr sty 27, 2010 14:03

Olgu napisał(a):Mam problem z wysyłaniem pm
jak klikam na ikonkę to i tak wyświetla się komunikat żebym poszukała adresata wiadomości ... a jak go znajduję i klikam na niego to i tak adresat się nie wczytuje (trochę zabełkotałam ale tak mniej więcej to wygląda) :jocolor:

Jakiej używasz przeglądarki ? Osobiście sprawdziłem i z FF3.5 i z IE8 udało mi się wysłać bez większego problemu :) Sama zresztą powinnaś dostać wiadomość .
Jeśli by Ci się udało zrób screena ekranu po naciśnięciu ikonki PM
erks

1

Poprzednia strona

Powrót do Uwagi do Forum