FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Biały młody kocurek... Czy ktoś mnie przytuli...?

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Biały młody kocurek... Czy ktoś mnie przytuli...?

Postprzez Tusia » Pt gru 04, 2009 19:13

Śnieżek jest kolejnym kotem któremu Olga stara się pomóc i zamienić jego działkowe życie na ciepły dom. Teraz, kiedy idzie zima Śnieżkowi szczególnie przydało by się miejsce w czyimś sercu...

Śnieżek jest śliczny, prawie całym biały. Urodził się na działkach poza Łodzią. Teraz ma około półtora roku. Jest kotem kontaktowym, miziastym i spragnionym człowieka. Umie korzystać z kuwety. Jest przyjazny dla innych kotów i psów.
Czy ktoś pokocha białego Śnieżka?
Kocurek jest wykastrowany i zaszczepiony.

Kontakt w sprawie adopcji:
Marta
tel: 504-254-419
tusia26@onet.eu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Tusia

5

Postprzez Tusia » Cz mar 04, 2010 20:16

Śnieżek niestety nie chce się nam udomowić mimo że nie jest dzikusem. Bardzo źle znosi zamknięcie w czterech ścianach (ogólnie widać że wolność to jego żywioł). Dlatego przestajemy go ogłaszać jako kota do adopcji. Zostaje rezydentem na działkach (doglądany oczywiście przez Olgę).
Tusia

5

Postprzez Asia & Daniel » Pt mar 05, 2010 10:46

Śnieżek to "kot w stanie czystym", który wracałby tylko na jedzenie oraz ogrzanie się i przynosiłby właścicielowi upolowane ptaszki oraz myszki. Może jakiś dom wychodzący w spokojnej okolicy by się jednak znalazł?
Asia & Daniel

Wolontariusz

Postprzez Olgu » Pn mar 08, 2010 10:43

Myślę że Śnieżek i jego Kolega zwany Białym Kotkiem doskonale nadawałyby się do domu w spokojnej okolicy gdzie mogłyby bezpiecznie wychodzić i wracać na jedzonko...
Olgu

2

Powrót do W nowym domu