FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do strony Fundacji -> Stronka!

Masz jakieś uwagi? Chcesz się nimi podzielić? Zapraszamy...

Moderatorzy: katya, nata

Stronka!

Postprzez moriaaa » Cz lis 30, 2006 09:39

Dziewczyny i chłopaki wielka prośba ode mnie i od Jarka.
Siedzimy nad tą stroną i kombinujemy, ale potrzebujemy Waszych sugestii, jakiś pomysłów, może coś trzeba zmienić , coś dodać. Proszę, każda rada się liczy...
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » Cz lis 30, 2006 11:07

Mi tak przyszło do głowy, żeby zrobić wywód o sterylizacji i pseudohodowlach... Ja już nie mam siły ludziom tłumaczyć...
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Cz lis 30, 2006 11:31

Też tak myślę..nawet mamy ten dział, ale cholera nie ma kto tekstów napisać..ja naprawdę cały czas siedzę przy stronie...może masz ciotka chwilkę?? Jak nie to będę kombinować ;)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » Cz lis 30, 2006 12:09

Postaram się coś sklecić po weekendzie.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez andziolek » So gru 09, 2006 11:58

Mamtaką malą sugestię. W dziale adopcje wirtualne w pierwszej kolejności pojawiają się psiaki, które mają już opiekunów. myślę, ze powinny sie ukazywać nasze bidy nie mające opiekuna. Może by je jakość rozdzielić.Np.dwa wątki w tym samym dziale. Co wy na to?
Dla świata jesteśmy jednym z wielu,ale jest ktoś dla kogo jesteśmy całym światem.
andziolek

2

Powrót do Uwagi do strony Fundacji