FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do strony Fundacji -> Media

Masz jakieś uwagi? Chcesz się nimi podzielić? Zapraszamy...

Moderatorzy: katya, nata

Media

Postprzez jola » Wt gru 12, 2006 11:29

Dziewczyny(i chłopaki też), ja już pisałam o tym w ankiecie dotyczącej pracy schroniska , Andziolek też o tym juz wspominała,niewiele osób zna stronę fundacji,trzeba coś z tym zrobić,wyjść do ludzi.Po pierwsze: program "Cztery łapy" opowiada o psach ze schroniska,ale emituje go TOYA,to nie jest zbyt oglądalny program.Wiem,że to duże wyzwanie ale dlaczego nie spróbować dotrzeć do łódzkiej telewizyjnej TRÓJKI,choćby do pani dyrektor M. Potockiej i nagłośnić problemy fundacji,opowiedziec o losach naszych psiaków i rozpaczy wolontariuszek,które tak wiele robią dla tych najbardziej cierpiących zwierzaczków.Są dziennikarze,do których można dotrzeć i opowiedzieć historię Nestora, Oskara czy Tajgi tak,żeby z tego powstał artykuł chwytający za serce,dający do myślenia,a nie tylko rubryczka znaleziono,oddam. Po drugie,faktycznie konieczne są plakaty,które możnaby rozwieszać na osiedlach, w szkołach,mieszkam na osiedlu nauczycielskim,mogę porozdawać sąsiadom by zabrali do szkoły w której pracują.Po trzecie,chodźmy wreszcie do tego kościoła i porozmawiajmy na początek z jednym księdzem,jeśli zobaczymy pozytywną reakcję-pójdziemy do innych.O fundacji musi być słychać,inaczej będziemy mieć nosy zwieszone na kwinte,tak, jak miało to miejsce przed paru dniami.Spróbujmy wyjść do ludzi bo oni sami na pewno nas nie znajdą!
jola

Członek Fundacji

Postprzez netti » Wt gru 12, 2006 12:25

musimy sie zastanowic jak rozmawiac z księdzem,bo ogłoszen to nam na pewno nie pozwolą rozkleic.ale jak dobrze poprowadzimy rozmowę to mozliwe ze ksiądz powie cos na mszy ,lub na szkolnych katechezach.ja juz znalazłam kilka ciekawych artykułow nawiązujących do tematu,trzeba wydrukowac.moze ktos jeszcze cos zgromadzi?
netti

5

Postprzez julka » Śr sty 03, 2007 01:47

co do Toyi to racja - ja wcześniej rozmawiałam z tymi ludźmi, co przyjeżdżają do nas kręcić i są gotowi nakręcić nawet cały program o fundacji, tylko musicie coś przygotować i ich złapać!

a co do tvp3 to p. Małgośka ma namiary, może pogadać z nią, żeby zadzwoniła?

to samo uważam dziennik, express, bo z wyborczą to chyba już coś tam było, choć unikajcie takich rzeczy jak ostatnio było, że facet z GW chciał rozmawiać, jak ktoś od was dzwonił do schroniska i się umawiać (przy okazji tych zbiórek pod wyborczą), a wy nie chciałyście bezpośrednio gadać, tylko przekazać, dziwnie się trochę poczuł
julka

2

Postprzez netti » Śr sty 03, 2007 07:43

??????????????????
netti

5

Powrót do Uwagi do strony Fundacji