FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> potrzebna miłość człowieka!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

potrzebna miłość człowieka!

Postprzez messer22 » Śr lut 25, 2009 21:00

Zwracam się z przeogromną prośbą do wszystkich tych, którzy mieszkają w okolicach bądź w samym Poznaniu!
Plinie potrzebny dom, choćby tymczasowy, jakiekolwiek schronienie dla kocurka, o którym świat zapomniał. Teraz błąka się po podwórkach szukając po śmietnikach tego co utracił. Po dawnym (dostatnim jak mniemam) życiu pozostała mu tylko czerwona obróżka-pamiątka po tym co stracił. Proszę wszystkich, którzy w jakikolwiek sposób są w stanie mi pomóc o kontakt. Sytuacja jest poważna, nikt nie wie ile sił i nadziei jeszcze mu zostało. Jedno jest pewne- on czeka. A ja? Robię co mogę, robię to na co mnie stać w tej chwili-czuję jednak że za mało i chciałabym więcej. Może z Waszą pomocą?
messer22
0

Postprzez Tusia » Śr lut 25, 2009 22:21

Konieczne są fotki kocurka. Skoro ma obróżkę to jest szasa że się zgubił a nie został porzucony. Trzeba będzie powklejać go na portale o zwierzętach znalezionych i szukać w dziale zgubione (nawet te sprzed kilku miesięcy). Bez fotek nie znajdziemy poprzednich właścicieli ani nowych...
Możemy pokierować Cię w działaniach ale wszystkie jesteśmy zabiegane i szukanie ew poprzednich właścicieli pozostawiamy Tobie, możeny pomóc w ogłoszeniach ale bez fotek nie ruszymy...
Tusia

5

Postprzez messer22 » Cz lut 26, 2009 11:31

w jaki sposób wkleić zdjęcia?
messer22
0

Postprzez Tusia » Cz lut 26, 2009 11:55

Możesz przesłać na mojego maila: tusia26@onet.eu
Tusia

5

Powrót do Koty do adopcji