FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> PSEUDOHODOWLA!!!!!!

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

PSEUDOHODOWLA!!!!!!

Postprzez Tusia » Śr sty 30, 2008 23:23

Dzisiaj odezwała się do mnie na GG Pandziak. Wklejam z Miau:

norbi-19 pisze:

witam!sprawa jest powazna..jesli na forum jest ktos kto ostatnio kupil kotke lub kota *******************prosze o kontakt na emaila.poniewaz najprawdopodobniej osoby te sprzedaja chore i zaniedbane zwierzeta,pisze poniewaz ja tez wczoraj kupilem od nich chorego kota

na chwile obecna jest poinformowanych kilka instutucji m.in. towarzystwo opieki nad zwierzętami,sanepid,policja oraz urzad skarbowy.pozdrawiam

Okazało się że i Ona trafiła do tych ludzi i to jest psedohodowla Oto co pisała na Miau:

Czy Ci panstwo mieszkaja ************* to oni to bylam ogladalam kota i stwierdzilam,ze nie wezme.mieszkaja w ********.Koty tam sa trzymane w okropnych warunkach.**************.

Poniewaz jesli chodzi o tych Panstwa to podaja ciagle nowe adresy.****************.Kota ktorego nie kupilam jako persa bo na niego nie wygladal i nie mial sie najlepiej po kilku tygodniach na ale gratka sprzedawali jako bodajze **********.To sa oszusci.Jesli oczywiscie mowa o nich.Daja ogloszenia na ale gratka.pl.

wyslalam wiadomosc norbi-19.Juz zgadza sie to chodzi o tych ludzi.To wlasnie oni maja pseudohodowle.Kupujac u nich zwierzatko pokazuja je *************Widzialam ukradkiem tez ******** pewnie jesli to suczka to tez na rozmnazanie.Smrod unosi sie z za dzrzwi,szczegolnie moczu kota ************A po kilku tyg sprzedawali je na ale gratka.pl jako *******.Pozniej ogloszenie zniko wiec pewnie ktos kupil

Ci panstwo maja rowniez psy na sprzedaz,a wlasciwie na handel.**********ej ludzi sie dowie to wiecej uchronimy przed tym co oni robia.

Pandziak prosi o pomoc. Ja równierz.... :( :( :(
Tusia

5

Postprzez mulinka » Pt lut 01, 2008 02:32

to straszne, a może powiadomcie Straż dla Zwierząt
mulinka

5

Postprzez Tusia » Pt lut 01, 2008 12:34

Dzięki za pomysł Mulinko( przekaże dalej) ale to da jakieś rezultaty? Czy Fundacją Emir zawiadomic. A od NiZ nikt się tym nie zajmie? :cry: Ja nie wiem co można zrobic ale przecierz już jedną pseudochodowle zlikwidowano. Może ktoś z członków fundacji by się odezwał? Czekamy z Pandziakiem na jakiś odzew.... Dzięki
Tusia

5

Postprzez moriaaa » Pt lut 01, 2008 17:20

Musimy mieć bezpośredni kontakt. Nie na forum.
Jeżeli chcecie cokolwiek zdziałać absolutnie nie piszcie już nic na miau ani tu na forum!!!!!
Proszę o telefon 604-172-520.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » Pt lut 01, 2008 17:33

Wyedytowałam pierwszy post.
Jeśli cokolwiek chcemy zrobić, (a możemy podejrzewać , że oni mają dostęp do internetu, skoro wystawiają zwierzaki w necie) nie mogą nawet skojarzyć, że o nich gdzieś sie pisze. Wyedytowałam więc fragmenty, które sugerowały o kogo chodzi.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » Pt lut 01, 2008 21:54

Dzięki Moriaaa. Już się bałam, że się nikt nie odezwie :wink: . Przekaże Pandziakowi nr do Ciebie a Pandziak prosi z kolei o kontakt na Dogomanii na PW. My jesteśmy sieroty i nie wiemy co robimy faktycznie... :roll: Pozdrawiam
Tusia

5

Powrót do Koty do adopcji