norbi-19 pisze:
witam!sprawa jest powazna..jesli na forum jest ktos kto ostatnio kupil kotke lub kota *******************prosze o kontakt na emaila.poniewaz najprawdopodobniej osoby te sprzedaja chore i zaniedbane zwierzeta,pisze poniewaz ja tez wczoraj kupilem od nich chorego kota
na chwile obecna jest poinformowanych kilka instutucji m.in. towarzystwo opieki nad zwierzętami,sanepid,policja oraz urzad skarbowy.pozdrawiam
Okazało się że i Ona trafiła do tych ludzi i to jest psedohodowla Oto co pisała na Miau:
Czy Ci panstwo mieszkaja ************* to oni to bylam ogladalam kota i stwierdzilam,ze nie wezme.mieszkaja w ********.Koty tam sa trzymane w okropnych warunkach.**************.
Poniewaz jesli chodzi o tych Panstwa to podaja ciagle nowe adresy.****************.Kota ktorego nie kupilam jako persa bo na niego nie wygladal i nie mial sie najlepiej po kilku tygodniach na ale gratka sprzedawali jako bodajze **********.To sa oszusci.Jesli oczywiscie mowa o nich.Daja ogloszenia na ale gratka.pl.
wyslalam wiadomosc norbi-19.Juz zgadza sie to chodzi o tych ludzi.To wlasnie oni maja pseudohodowle.Kupujac u nich zwierzatko pokazuja je *************Widzialam ukradkiem tez ******** pewnie jesli to suczka to tez na rozmnazanie.Smrod unosi sie z za dzrzwi,szczegolnie moczu kota ************A po kilku tyg sprzedawali je na ale gratka.pl jako *******.Pozniej ogloszenie zniko wiec pewnie ktos kupil
Ci panstwo maja rowniez psy na sprzedaz,a wlasciwie na handel.**********ej ludzi sie dowie to wiecej uchronimy przed tym co oni robia.
Pandziak prosi o pomoc. Ja równierz....



















