FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Psio-kocie sierotki po zmarłej-wszystkie mają domy stałe!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Re: Psio-kocie sierotki po zmarłej-wszystkie mają domy stałe!

Postprzez nata » Śr sty 27, 2010 11:04

Florek też ma dom w Gliwicach :rotfl:

Marta, nawet nie mam słów żeby opisać to co zrobiłaś dla tych psiaków. jesteś niesamowita :colors:
Edytko nie masz jeszcze jakichś fajnych koleżanek? 8)
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez Edyta » Pn lut 01, 2010 22:58

Super, że Florcio też ma domek :)
A co do zwierzakowych znajomych, to jak na razie nie przychodzi mi do głowy nikt, kto nie miałby już u siebie stworków.., ale nie martw się Natalko jestem czujna ;)
Jutro idę w odwiedziny do Marty i maluchów :) Już możecie mi zazdrościć, że wyprzytulam Suriczka i będę miała powitalny koncert w wykonaniu Belferka :rotfl:
Edyta

Wolontariusz

Postprzez jola » Wt lut 02, 2010 01:02

To ja już zazdroszczę... :colors:
jola

Członek Fundacji

Postprzez jola » Wt lut 02, 2010 01:03

I przekaż, proszę pozdrowienia dla Marty!
jola

Członek Fundacji

Postprzez Edyta » Śr lut 03, 2010 18:47

Dzisiaj przekażę pozdrowienia, bo niedługo będę u Marty :D
Edyta

Wolontariusz

Postprzez jola » Cz lut 11, 2010 23:01

Co słychać u szczęściarzy?
jola

Członek Fundacji

Postprzez Edyta » Cz lut 18, 2010 23:48

Szczęściarze mają się dobrze, jestem częstym gościem u Marty i maluchów :D
Ja, tak ogólnie, mogę powiedzieć, że Suriczek przytył, teraz to dobrze widać :) Ponadto już lepiej reaguje na samochody. Niuńka miała ostatnio na szyjce czerwone plamy i strupki, coś tak jakby uczuleniowe, ale o tym to już Marta pewnie dokładnie napisze.. Belfer ma ostatnio suczki w głowie i nawet czasami odmawia kolacji, chyba żeby być w lepszej formie i zrobić na nich wrażenie ;) i nadal młodnieje w oczach :D
Edyta

Wolontariusz

Postprzez nata » Wt kwi 27, 2010 23:15

dzisiaj późnym wieczorem odszedł Belferek... przegrał walkę z ciężką chorobą, choć dopiero co wygrał szczęśliwe i beztroskie życie razem z Suri u Marty. Marta zaopiekowała się nim, gdy stracił wszystko, była z nim w najtrudniejszych chwilach.
gdy po śmierci byłej opiekunki Belfra szukaliśmy mu domu razem z Suri, nikt nie wierzył że to się uda. oba psy bardzo siebie potrzebowały, Belferek był chory i rozdzielenie z towarzyszką niedoli przyspieszyłoby tylko rozwój choroby. Marta zaopiekowała się obojgiem, czego nigdy jej nie zapomnimy...
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
nata

Członek Fundacji

Postprzez jola » Śr kwi 28, 2010 07:02

Pamiętam, jak wszyscy się martwiliśmy, co będzie z Belfrem, kto zechce zaopiekować się starszym, chorym psem... Marta nie zastanawiała się długo, wzięła do siebie Suri i Bellferka, wiedziała, że rozdzielenie tych psiaków będzie dla tego ostatniego wyrokiem. I dostał Belferek kilka miesięcy szczęsliwego, spokojnego życia, był pod stałą opieką lekarską, czuł się kochany...
Marto, dziękuję Ci bardzo za to wszystko, wiem, że podjęłaś jedyną, słuszną decyzję nie pozwalając Belfrowi cierpieć...
Belferek odszedł spokojnie, bez strachu w swoim własnym domu...
Śpij maleńki...
jola

Członek Fundacji

Postprzez Olgu » Śr kwi 28, 2010 07:52

:'(
Olgu

2

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu