FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Pusia i Puśkowe dzieciaki już w nowych domach!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Re: Pusia i Puśkowe dzieciaki już w nowych domach!

Postprzez Agusia » So gru 24, 2011 17:14

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT SPĘDZONYCH W GRONIE RODZINNYM ORAZ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU, A DLA FUNDACYJNYCH PSIAKÓW - NOWYCH DOMKÓW :)

ŻYCZY SZCZĘŚLIWA PESTKA WRAZ Z BORKIEM,KROPKĄ,WĘGIELKIEM, MURZYNKIEM BAMBO I TYMCZASOWICZKĄ CZILI :)

p.s. u nas wszystko dobrze, jestem zdrowa i szczęśliwa :) regularnie chodzimy do fryzjera bo zarastam futerkiem, regularnie też mamy jakiegoś tymczasowicza w domu, tak więc jest wesoło :)
Nasze stadko powiększyło się o Kropkę, która po roku tymczasowania - zostaje z nami na stałe - żyje w swoim świecie i ze swoimi strachami przed ludźmi,a skoro nas kocha tak bardzo jak my ją - zostaje już z nami :)
Teraz mam braciszka i siostrzyczkę i dwa kocurki i takie młode coś się kręci po naszym domku, wołają na nią Czili - miała być agresywna, a to ostoja łagodności i jak to szczeniaczek - ma dużo energii w sobie :)

Śnieg nam stopniał akurat na święta, a ja go tak uwielbiam...

No nic kochane cioteczki - pora na wigilijną wieczerzę :)
mamusia mówiła że czekają nas dzisiaj specjalne rarytasy i specjalne psie smakołyki rybne :)
prezenty dla nas już pod choinką czekają - sama je wyniuchałam :devil: :devil: :devil:

Wszystkim jeszcze raz zdrowych i spokojnych świąt :)

pozdrawiam
Pestka :santa: :santa: :santa: :santa: :santa:
Agusia

3

Postprzez katya » Pn sty 23, 2012 20:18

Pozdrawiamy :dogrun:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Agusia » Śr mar 07, 2012 14:52

Witajcie :)

U nas wszystko dobrze, Pestka zdrowa, radosna i pełna energii :)
Ja się ciesze, że zima już się kończy i o śniegu już dawno zapomniałam, Pestka wręcz przeciwnie - ona uwielbia śnieg, więc w dni, kiedy mogła szaleć w śniegu i biegać za kulkami była bardzo, bardzo szczęśliwa i co chwilkę chciała na dwór wychodzić :)

Pozdrawiamy :)

Obrazek

oczywiście uwielbia się zakopywać pod kołdrą :)
Obrazek

czasami psoci:
Obrazek

uwielbia się wylegiwać:
Obrazek

Obrazek
Agusia

3

Postprzez Agusia » Pt kwi 13, 2012 08:15

Serdecznie pozdrawiamy :)

Pestka radosna,szalona i BARDZO KOCHANA. Nie wyobrażam sobie życia bez niej :rotfl:
Uwielbia spacery, szczególnie do parku, gdzie może sobie biegać do woli i kopać dziury w piachu :) Wtedy nie zwraca uwagi na Borka i Kropkę, które szaleją z innymi psiakami - ona kopie i już :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Agusia

3