FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> Roczne domowe kocurki do przygarnięcia przez dobrą duszę

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

Roczne domowe kocurki do przygarnięcia przez dobrą duszę

Postprzez agszka » Pt sty 04, 2008 11:22

Poszukuję DWÓCH ODDZIELNYCH LUB JEDNEGO WSPÓLNEGO nowego domu dla dwóch kocich braci.
Koty urodziły się w październiku 2006 r. Od tego czasu mieszkają wspólnie w niewielkim mieszkaniu w Warszawie. Niestety ich obecna właścicielka nie może się nimi dłużej zajmować.......
Jeden kociak to Maciek (prawie cały biały z wyjątkiem ogona i ucha) drugi to Filip (też biały z czarnymi plamkami).
Kociaki są wykastrowane, szczepione, odrobaczane, karmione suchą karmą dla kastratów. Bawią się najczęściej razem i śpią też razem w wiklinowym koszyku.
Kociaki są wesołe, nie psocą, są posłuszne.
Niestety w ich pięknych oczach pojawił się ostatnio smutek i chyba strach bo przecież czują że ich pani chce je oddać. :(
Najlepiej gdyby ktoś zechciał przygarnąć oba kotki, ale gdy zamieszkają w oddzielnych domach to też będzie raj w porównaniu ze schroniskiem, a myślę że to je czeka jeśli nikt ich szybko nie weźmie.

Jeśli ktoś by zechciał zabrać dwa kocurki dostanie też wiklinowy koszyk do spania, pościel, transporter, zabawki, drapak.

Napisałam już wiele ogłoszeń, próbuje też wsród znajomych ale wciąż nic może dzięki wam się coś ruszy :)
agszka
0

Postprzez agszka » Pt sty 04, 2008 13:10

Jakby ktoś mógł mi pomóc ze wstawieniem zdjęcia to byłabym wdzięczna
agszka
0

Postprzez ruru » Pt sty 04, 2008 16:49

Najpierw shostuj zdjęcie na www.fotosik.pl (musisz założyć konto)i tutaj wstaw kod - pełen rozmiar na forum.

w razie problemów, przyślij mi na maila tatianacze@wp.pl, tylko albo teraz szybciutko, albo dopiero w niedzielę bo nie będę przy kompu przez łikend
Obrazek
ruru

3

Postprzez mulinka » N lut 03, 2008 22:25

i co z kotkami ? nadal szukają domu ?
mulinka

5

Postprzez ruru » Pn lut 04, 2008 00:53

Kotki znalazły domek, taką dostałam informację na PW :D :D
Obrazek
ruru

3