|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez gonzo » Cz sty 29, 2009 20:57
No, jak w temacie.
Plan jest taki, żeby roznieść jak najwięcej plakatów, kalendarzy, ulotek i małych kalendarzyków. Główne cele (standard): lecznice, sklepy zoo. Plakaty można też wieszać na mieście (w wyznaczonych miejscach, ale na ten temat wypowie się Kalina)
Spotykamy się o 11.00 gdzieś na Teofilowie (od Kaliny weźmiemy plakaty i ulotki). Może ktoś jest w stanie zorganizować jakiś bardziej przemyślany plan, bo mnie to jakoś ciężko idzie?
Zaproszenie jest ważne dla wszystkich którzy to czytają. Można też zabrać brata/mamę/siostrę/tatę czy ciocię. Im więcej ludzi tym lepiej :} Jak nas jeszcze nie znasz, to masz okazję poznać :}
Wpisywać kto będzie i kto może być z samochodem (takich najbardziej lubimy ;])
-
gonzo

-
przez nata » Cz sty 29, 2009 21:40
ja nie mogę, mam w poniedziałek egzamin i samochodu też - dla odmiany - nie mam...
Nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-

nata

-
przez katya » Pt sty 30, 2009 10:08
A ja mogę oddać do dyspozycji jakiegoś wyrafinowanego kierowcy samochód mojej mamy 
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez Edyta » Pt sty 30, 2009 11:25
Ja i Filip możemy przyjechać autkiem, tylko dajcie dzisiaj cynk gdzie się dokładnie spotykamy 
-
Edyta

-
przez moriaaa » Pt sty 30, 2009 11:33
Spotykamy się u Kasi na Janowie.
My zgarniemy Kalinkę i materiały.
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
-

moriaaa

-
przez dogthinks » Pt sty 30, 2009 13:02
TAK JEST !!!!
Ps: A czy można zabrać ze sobą fizycznego Gumisia??
Pozdrawiam
Monika & Gumisie i Czarnuchy
-

dogthinks

-
przez annap » Pt sty 30, 2009 16:17
Dzien dobry, jestem całkiem nową wolontariuszką i bardzo Was proszę o więcej szczegółów. Bo już całkiem nie wiem gdzie się powinniśmy zjawić, Teofilów czy Janów?
I w ogóle chętnie bym poznała bardziej szczegółowy plan działania. Samochodu niestety nie posiadam 
-
annap

-
przez monika_gr » Pt sty 30, 2009 16:20
czesc,
ja też jestem nowa i podpisuje sie pod pytaniem koleżanki.
Niestety też bez samochodu.
-

monika_gr

-
przez gonzo » Pt sty 30, 2009 20:27
Cześć.
Spotykamy się na Janowie - gdzie dokładnie to niech Kasia napisze.
Gumisia bierz - będą nas bez kolejek wszędzie wpuszczać ;]
W takim razie mamy 3 samochody - GIT!
Planu jeszcze konkretnego nie ma. Ale bedzie jutro - dziś Kaja i Kasia mają zrobić listy lecznic i sklepów. Podrukujemy to i jutro się jakoś podzielimy.
-
gonzo

-
przez katya » Pt sty 30, 2009 20:40
Spotykamy się na Rocha Kowalskiego.
mój tel. jakby kto nie mógł trafić: 604 172 405
numer mieszkania podam w razie czego przez tel.
Ostatnio edytowano So sty 31, 2009 19:22 przez katya, łącznie edytowano 1 raz
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez annap » So sty 31, 2009 17:05
Miłe Panie,
Jak już wcześniej wspomniałam jestem całkiem nową chętną do pomocy osobą, wszystkie tutaj zebrane wydają mi się być dobrymi znajomymi, ale to co tu czyta osoba nowa i nieznana nikomu oraz nie znająca nikogo, a juz na pewno systemu pracy, jest kompletnie niejasne. Interesuje mnie w jaki sposób rozdzielane są te materiały? Jeśli pracuje w godz. 9-17, dojezdzam na swój teofilów godzine to otrzymuje przydział teofilowski ze świadomością, że najwięcej jestem w stanie zrobić w sobote, czy to raczej jest jak pospolite ruszenie, bierzemy i biegniemy tam, gdzie sobie znajdziemy miejsce do powieszenia plakatu, czy skupiacie sie przede wszystkim na lecznicach i sklepach z artykułami dla zwierząt, czy miejsca są dowolne, do naszego indywidualnego uznania. Pytam być może głupio, ale nie brałam wcześniej udziału w żadnej takiej akcji Waszej fundacji i chciałabym wiedzieć jak to organizujecie.
-
annap

-
przez monika_gr » So sty 31, 2009 17:50
mnie najbardziej interesuje w jaki sposób macie zamiar przydzielać materiały, czy to bedzie lista lecznic przypadkowa, bo jesli tak to za dużo nie pomoge.
Ja również w tygodniu pracuje do 17 nie mam samochodu.
Jestem w stanie roznieść materiały na Retkini po wszystkich sklepikach zoologicznych i lecznicach.
-

monika_gr

-
Powrót do Spotkania
|
|
|
 |
|
 |
|
|