FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Rubik - pięknie umaszczony psiak czeka....

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Rubik - pięknie umaszczony psiak czeka....

Postprzez katya » So mar 27, 2010 12:42

O Rubiku pisze Agnieszka:

Rubik to kochany piesek, ma 2 latka a zdążył poznać złą stronę życia. Głodował, szukał nieustannie miłości, przejeżdżałam autem i zobaczyłam jak ledwie udało się mu wymknąć spod tira, nie wytrzymałam, zatrzymałam się, zdjęłam pasek ze spodni i po chwili jechaliśmy już razem. Oddalam go do schroniska, bo ja na pieska niestety nie mogę sobie pozwolić. Całą noc nie spałam, rano pojechałam po niego i zabrałam go, znalazłam wspaniały dom tymczasowy, tu właśnie Rubik czeka wytrwale na swojego przyjaciela... Oczywiście w międzyczasie wróciłam w miejsce gdzie go znalazłam, bo nie dowierzałam, ze taki ładny psiak może być niczyj. Prawda była okrutna, Rubiś miał kartonową budę i był psem osiedlowym... Rubiniu jest wykastrowany, zaszczepiony przeciw chorobom zakaźnym, przeciw wściekliźnie, ma czipa. Brakuje jeszcze tylko wspaniałego, ciepłego domu. Pięknie chodzi na spacerki, reaguje na swoje imię, jest żywotny i pomimo wszystko radosny.

Kontakt sprawie adopcji:
tel. 723 185 269
agnieszka.lesniak@poczta.onet.pl

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rubiś może być w swoim domku tymczasowym jeszcze 3 tygodnie, bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach :idea:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez 83agunias » So mar 27, 2010 13:54

uszy ma jak Jeżynka, jedno nasłuchujące :lizak: śliczny piesek
83agunias

2

Postprzez Ewelajna ;-) » So mar 27, 2010 16:26

Śliczota...
Postaram się zrobić mu troszkę ogłoszeń w przyszłym tygodniu (najbliżej we wtorek).
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez Ewelajna ;-) » Wt mar 30, 2010 19:10

Zrobiłam Rubikowi troszkę ogłoszeń... niewiele, bo nie miałam dziś czasu ;/
Dorobię jeszcze jutro. Proszę tylko o aktywację ogłoszenia na ojej.pl, bo przez roztargnienie nie dałam swojego maila.
Pozdrawiam!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez Ewelajna ;-) » Śr mar 31, 2010 19:17

Cosik dorobiłam, ale znów niewiele... ;/
A jak ma się psiaczek? Ktoś coś wie ???
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez alesniak » Pt kwi 02, 2010 18:40

Rubik, to cudowny psiak, jest na stronie Fundacji, on o niczym nie wie, jest szczesliwy, mieszka w domu tymczasowym, ale moze tam zostac tylko trzy tygodnie... To piesek po przejsciach, mial juz swojego ukochanego pana, ale zostal porzucony, zabralam go, dostal sliczna bude, ma duzy teren do biegania, nie chce go juz niczym martwic, sama nie spie, to wystarczy, prosze o pomoc!Rubik szuka domu!
"Tylko Ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia."
Anthony Robbins
alesniak

1

Postprzez alesniak » Wt kwi 06, 2010 07:50

Z Rubisiem jak narazie cisza, ale mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze, to taki fajny psiak! Dziekujemy bardzo za pomoc!
"Tylko Ci, którzy nauczyli się potęgi szczerego i bezinteresownego wkładu w życie innych, doświadczają największej radości życia - prawdziwego poczucia spełnienia."
Anthony Robbins
alesniak

1

Postprzez Ewelajna ;-) » Wt kwi 06, 2010 19:10

Będzie dobrze! Musi być dobrze ! ;-)
A Rubik to przesympatyczny psiak!!!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez alesniak » Cz kwi 08, 2010 19:06

KTO POKOCHA RUBISIA??!! TO TAKI SYMPATYCZNY MLODY PSIAK!
Anthony Robbins
alesniak

1

Postprzez alesniak » So kwi 24, 2010 19:59

Duzo osob interesuje sie Rubikiem, ale nie wypelniaja ankiety przedadopcyjnej, a bez niej ani rusz, prosze o tym pamietac, to jest obowiazkowe przy adopcji, pozdrawiamy

aga i Rubinio ;)
Anthony Robbins
alesniak

1

Postprzez Ewelajna ;-) » N kwi 25, 2010 10:03

Ooo... no to się cieszę, że coś się ruszyło! Ogłoszenia odświeżam ;)
Trzymam kciuki za wspaniałe ankietki i za cudownego, odpowiedzialnego i prawdziwie kochającego przyszłego szczęśliwca - właściciela Rubika! ;)
Pozdrowionka!
Ewelajna ;-)

e-Wolontariusz

Postprzez alesniak » N maja 02, 2010 20:04

HALLO RUBIK CZEKA ;) CZY KTOS GO POKOCHA, CO MAM MU POWIEDZIEC, ODEZWIJCIE SIE ;) CZEKAMY
Anthony Robbins
alesniak

1

Postprzez Słoneczko » Pn maja 03, 2010 19:34

Rubik ma piękny pyszczek, patrzy poważnie na świat i spuszcza zawadiacko uszko.Przy nim tylko można być pogodnym. Na pewno będzie wspaniałym nowym członkiem rodziny.
Słoneczko

1

Postprzez Słoneczko » Śr maja 05, 2010 15:36

Rubik jest taki uroczy jak patrzy się na zdjęcie to aż chce się iść z nim na spacerek.Wierzę że, ktoś go pokocha przecież są jeszcze wspaniali ludzie,którzy też pragną przyjaźni.
Słoneczko

1

Postprzez Słoneczko » Pt maja 07, 2010 19:40

Rubiniu nikt nie ma tak wspaniałych brązowych wąsów,.Piesek mieszkał na osiedlu i nikt się go nie bał to przyjazny towarzysz ,nowy członek rodziny od zaraz.
Słoneczko

1

Następna strona

Powrót do W nowym domu