|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez Tusia » So cze 27, 2009 22:10
Ostatnio edytowano Pn wrz 07, 2009 08:47 przez Tusia, łącznie edytowano 1 raz
-

Tusia

-
przez Ewelajna ;-) » N cze 28, 2009 09:58
Ale maleństwo... 
-
Ewelajna ;-)

-
przez Tusia » Śr sie 19, 2009 09:21
Olga szuka najlepszego domu dla ślicznego maluszka:
Kocurek jest już zaszczepiony, pięknie korzysta z kuwety i jest bardzo odważny. Przyzwyczajony do innych kotów jak i psów.
Prosimy o dodanie go do działu adopcje 
-

Tusia

-
przez Luzman7 » Cz sie 20, 2009 22:09
Gdyby nie Sabusia , nasze freciszony i Nero w drodze to młody juz by miał nowy domek. Ale patrząc na Niego na pewno znajdzie się ktoś kto go pokocha. Jest na prawdę uroczy.
-

Luzman7

-
przez Tusia » Cz wrz 03, 2009 12:06
W sobotę wizyta przedadopcyjna! Trzymajta kciuki!
-

Tusia

-
przez Tusia » Wt wrz 08, 2009 08:50
Pani Irena, właścicielka Gucia pisze:
Już w sobotę wieczorem biegał po całym mieszkaniu. gdy tylko zniknęłam mu z oczu, zaczynał miauczeć. Spał ze mną w łózku i co chwila dotykał noskiem mojego nosa. następnego dnia zrobił siku na kanapę a kupę na łóżko. Ale potem już grzecznie załatwiał sie do kuwety. W niedzielę cały dom juz był jego. Kiedy po południu wrócił z działki mąż z córką, Gucio od razu zaczął sie z nimi bawić. Od czasu do czasu warczał na naszą kotkę, ale generalnie to ona jest nieufna i agresywna. Trzeba przyznać, że Gucio jest niesamowicie odważny. Kiedy w poniedziałek przyszły koleżanki córki - natychmiast do nich podbiegł. Wczoraj koty spały już razem z nami w łóżku - Gucio od strony męża, Halo od mojej. Ale to już naprawdę duży sukces! W tej chwili juz potrafią mijac się bez fukania. Myślę, że za dwa dni juz powinno być dobrze. Gucio chyba rzeczywiście jest wielki, bo koleżanka córki ma kocura brytyjskiego w wieku Gucia i mówi, że jej jest mniejszy. Gucio zachowuje sie jak piesek - biega za nami a kiedy sie go zawoła, natychmiast do nas pędzi. Bardzo potrzebuje towarzystwa ludzi. Myślę, że gdybym go wyprowadzała na dwór na smyczy, chodziłby jak piesek. Aha - i bez problemu dał sobie wyczyścić uszy! A teraz zaczyna biegać za Halusią i zachęca ja do zabawy. mamy nadzieję, że dzieki niemu zrobi się odważniejsza. To był wybór w dziesiątkę! To znaczy, że trzeba iść za głosem serca! Pozdrawiam Was serdecznie, Irena

-

Tusia

-
przez Olgu » Wt lut 09, 2010 12:20
Nowe wieści o Gustawie Gucio jest niewyobrażalnym żarłokiem. Wcześniej nie miałam kota, który zjadałby wszystko co napotka na swojej drodze. Nie je tylko cebuli, czosnku i papryki:). Nie możemy nawet na chwilę zostawic na stole jedzenia, bo natychmiast wyjada z talerza. A że umie już wskakiwac na wszystkie szafki, lodówkę, kredensy, trzeba byc bardzo czujnym. Gucio ma wiele wad - oprócz żarłoczności jest rozrabiaką, zaczepia Halusię i jest napstliwy, ale jest tak rozbrajający, że wszystko mu wybaczamy. To typ "słodkiego brutala". Gucio uwielbia nosic w pysku różne przedmioty. Biega z nimi po mieszkaniu i warczy jak pies, po czym wrzuca je do swojej miski z wodą. Dlaczego to robi, nie wiemy. Potrafi aportować! Jest niezwykle towarzyski. Kiedy przychodza do mojej córki znajomi, tak długo siedzi pod drzwiami i maiuczy, aż go wpuszczą. I nie przeszkadza mu czy przyszła jedna osoba, czy pięć, czy widział je wczesniej czy nie. Ma zdecydowanie psią psychikę. Gucio ma już osiem miesięcy i zbudowany jest jak Schwarzeneger. Jest tak umięśniony jakby ćwiczył na siłowni. Trzeba go będzie lada moment wykastrować, ale do tej pory nie znaczy terenu. Aha, i potrafi zasypiać na siedząco. Przypomina wtedy kangura. No nie ma osoby, która by sie bnim nie zachwycała!
-

Olgu

-
Powrót do W nowym domu
|
|
|
 |
|
 |
|
|