|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez Tusia » Pn gru 10, 2007 21:50
Od tygodnia jest u mnie przeraźliwie chuda sunia. Już dochodzi do siebie ale zanim odzyska prawidłową wagę to jeszcze dużo czasu minie. U mnie ma zapewniony tymczas ale zostać niestety nie może (szczególnie że prócz moich dwóch psiulów jeszcze Stefan czeka na adopcje).
Skatia ma ok 2 lat i jest już odrobaczona, nic jej nie dolega prócz niedowagi. Jest grzeczna, nie brudzi w domu, nie gania kotów, nie kradnie ze stołu, nie wchodzi do kuchni, nie ciągnie na smyczy  Chodzący na 4 łapach ideał  Ale za to kocha ludzi całym swoim serduszkiem. Troszkę się jeszcze boi spacerów ale ma się ku lepszemu. Nie jest duża ale raczej długa. I mówiąc szczerze jest piękna. Gdyby nie to że mam swoją gromadkę to bym jej nie oddała.
Ale ona czeka na swojego człowieka. Może na Ciebie? Może to w Twoim domu spędzi Nowy Rok?
Wszystkich zainteresowanych zaadoptowaniem Skatii proszę o kontakt GG : 9274468
PS: Katia czy mogłabyś wstawić zdjęcia Skatii? To za trudne na mój nie informatyczny móżdżek  Z góry dziękuję
Ostatnio edytowano Wt lut 26, 2008 14:03 przez Tusia, łącznie edytowano 14 razy
-

Tusia

-
przez katya » Pn gru 10, 2007 21:56
Tak, zaraz przekleję z dogomanii!!!
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez katya » Pn gru 10, 2007 22:08
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
przez mulinka » Pn gru 17, 2007 22:38
ależ jest piękna
a jakiej jest wielkości ?
znalazłaś ją ?
czy ma ogłoszenie na ale.gratka ?
jeśli nie, chętnie ją ogłoszę (poproszę na pw Twój adres e-mail i nr telefonu)
podajcie proszę link do wątku na dogomanii
-

mulinka

-
przez Tusia » Wt gru 18, 2007 22:40
Sktia jest piękniejsza niż na zdjęciach, bo tu ma tylko smutną minkę. Sesja zdjęciowa nie przypadła jej do gustu. Myślę że całą akcję będzie trzeba powtórzyć i może jeszcze sensowngo coś wyjdzie  Jeśli chodzi o wysokość to trochę niższa niż do kolan, ale za to długaśna jak jamnik-przegubowiec
Znalazłam ją w okolicy M1, na ulicy która dochodzi zresztą do Marmurowej. Szukałam tam innego psa-szkieletorka ( do tej pory mi się go nie udało znaleść) a wróciłam ze Skatią na rękach. Była przerażona
Ale.gratki nie ma, chyba że Katia zakładała  Nie mogę znaleść jej wątku na Dogomanii ani zresztą, kurcze, niczego na Dagomani, bo mój dziwny internet nie chce otwierać linku na tej stronie  Katio? Mogłabyś? 
-

Tusia

-
przez katya » Wt gru 18, 2007 22:43
Tusiu - jutro wszystko nadrobię.
-

katya

-
przez mulinka » Śr gru 19, 2007 23:20
Tusiu, może napisz w tytule: Skatia-śliczna zagłodzona sunia-pilnie szuka domu
-

mulinka

-
przez Tusia » Cz gru 20, 2007 23:23
Tak Skatia jest śliczna i długowłosa  Co prawda teraz to ma jeszcze marne to futerko ale jak się ją ,,odpasie'' to powinno być nie tylko piękne, długie ale też gęściutkie.
Mulinko dzięki za podpowieć (już wcieliłam w życie  ) i za ogłoszenie 
-

Tusia

-
przez Tusia » Wt gru 25, 2007 19:12
Dzisiaj ze zdziwieniem stwierdziłam że Skatiula ślicznie się już ,,odpasła''  Czeka nieustannie na nowy domek...najlepiej taki gdzie nie będzie zostawać sama na całe dnie... Zdecydowanie lepiej się czuje, kiedy ktoś jest w domu. Mam nadzięję, że znajdzie się ktoś kto weżmie tą śliczną kruszynkę i da jej dom...
-

Tusia

-
przez Tusia » Pt gru 28, 2007 19:03
Niestety pani która już się zdecydowała na Skatię nie uprzedziła męża i już dostała małą suńkę więc Skatia zostaje w Łodzi i czeka na swój nowy dom....
-

Tusia

-
przez katya » Pn gru 31, 2007 19:33
-

katya

-
Powrót do W nowym domu
|
|
|
 |
|
 |
|
|