Wczorajszego(17.01.08) poludnia wybrałam sie na spacer i napotkałam slicznego psiaka, ktory szukal u mnie pomocy zagubiony w miescie. Piesek, okazał sie byc suczka,wiec nazwalam ja Lady. A wiec Lady byla straznie zaklopotana i caly czas wybiegala na ulice, wiec postanowiłam zabrac ja do domu. Psiak był u mnie kilka godzin i zdarzylam poznad Lady, Jest to pelna humoru, zdrowia i posluczenstwa sunia, ktora jest okazaloscia zdrowia. Wygladem przypomina labradora, mysle,ze jest to labrador pomieszany z psem innej rasy. Lady nie miala niestety zadneo numerka ani obrozy. Ja mam juz psiaka, takze suczke, ktora jest nieznaosna i strasznie zazdrosna, była wiec zazdrosna o Lady i atakowała nowa kolezanke. Nie moglam dluzej trzymac obu pieskow w domu, wiec musialam zadzwonic do schroniska w Rybniku. Tam obecnie przebywa Lady i czeka na cieply dom! Lady ma ok 4 lata Kontakt:
Karolina_Marian@op.pl Mailem moge przesłac zdjecia. GG:4681441. TELEFON SCHRONISKA:(0-32) 424 62 99, prosze mowic o piesku, który 17.01.08 został oddany do schroniska z Knurowa.