rasa: sznaucer
miasto: Ostrów Mazowiecka
sterylizacja: nie
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak
Latem ubiegłego roku SZAMAN trafił do Schroniska w Ostrowi Mazowieckiej.
Pies zaczął tracić wzrok, przestał już być potrzebny.
Dzięki wielu wspaniałym ludziom, Szaman został przywieziony do Warszawy na leczenie.
Niestety za późno...
Zmiany są już tak zaawansowane, że z dnia na dzień Szaman widzi coraz mniej. Mimo to doskonale radzi sobie, posługując się węchem, słuchem, wspaniałą psią intuicją.
Szaman mieszka teraz pod Warszawą, ale wciąż nie ma własnego domu. Bardzo za nim tęskni.
To wspaniały pies o wielkiej cierpliwości - doskonale toleruje dzieci, ma dla nich wręcz anielską wyrozumiałość. Dobrze znosi też towarzystwo innych zwierząt, ale nade wszytsko pragnie mieć swojego człowieka, któremu odda całe swoje psie serce. Czy zdąży go jeszcze zobaczyć?
Szaman w schronisku:
W domu tymczasowym:
Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt:
tel. 515 669 612 - ANIA; tel. 889 174 935 - ELŻBIETA
e-mail: elzbietawichrowska@gmail.com
Możesz przekazać nam darowiznę i zapłacić mniejszy podatek!
Numer konta: PKO BP 24 1020 1013 0000 0902 0150 0974
Prosimy o wpisanie w tytule przelewu:
Darowizna na rzecz Stowarzyszenia NICZYJE oraz dopisek,
jeśli wpłata ma być na konkretnego psa lub konkretny cel,
np. "Darowizna na rzecz Stowarzyszenia NICZYJE - Szaman"
ADOPTUJ MNIE ! NIE SKRESLAJ TYLKO DLATEGO ZE NIEDOWIDZE !
Mam nadzieję, że piesek znajdzie dom... To, że niedowidzi to nie jest powód aby przejść koło niego obojętnie. Ja niestety mieszkam za daleko zresztą mam już sznaucera który niestety jest agresywny na inne psy (broni tego kto z nim wychodzi... zaszła kiedyś nieprzyjemna sytuacja zaatakowania osoby która z nim wyszła)... Póki co planuje wysłać darowiznę na rzecz psiaka a przy okazji rozmieszczam ogłoszenia... Mam nadzieję, że ktoś się zainteresuje ! Zasługuje na to aby przeżyć jeszcze długie lata we własnym domu z własnym właścicielem !
Dodatkowo : http://www.allegro.pl/item298952952_nie ... aciel.html
Pozdrawiam !
Temat na dogomanii