FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Szukam domu dla uroczego pieska (Łódź i okolice)

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Szukam domu dla uroczego pieska (Łódź i okolice)

Postprzez Donna_Anna » Wt gru 23, 2008 12:19

Witam!

Kilka dni temu przybłąkał się do mnie piesek. Niestety nie może u mnie zostać z uwagi na moje częste wyjazdy oraz z racji tego, ze mam już zwierzątka - szczurki. Nie chcę ryzykować zaprzyjaźniania pieska ze szczurkami...

Psiaczek ma około 1 roku. Piesek jest potulny, grzeczny, bardzo cichy. Jest to czarny kundelek z białymi łapkami i białą krawatką. Jego zdjęcia można obejrzeć na stronie ageron.eu

Szukam dla pieska dobrego domu, gdzie otoczony zostanie miłością, ciepłem i uwagą.

Wszystkich zainteresowanych bardzo proszę o kontakt mailowy.
Donna_Anna
0

Postprzez Donna_Anna » So lut 07, 2009 00:50

Witam!

Piesek od środy (4 lutego) jest już w nowym domku. Wszystko wskazuje na to, że nowe warunki bardzo mu się spodobały. Prędko się zaklimatyzował :-) Ma zresztą wielu przyjaciół - dwoje dzieci, króliczka i chomika.

Nowi właściciele zdają się być bardzo odpowiedzialnymi i poważnymi ludźmi. A przede wszystkim widać, że kochają zwierzęta.

Mam nadzieję, że piesek będzie szczęśliwy i już do końca życia będzie otoczony miłością i troską. Tego mu życzę z całego serca :-)

Całuję Cię, Miśku!!!
Donna_Anna
0

Postprzez Tusia » So lut 07, 2009 19:06

Bardzo się cieszymy że psiaczek już w nowym domku :D
Tusia

5

Powrót do W nowym domu