FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Koty do adopcji -> TIPI- 12 miesięczna kiciunia szuka swojego Człowieka

Tu znajdują się wszystkie mruczące futrzaki, które potzrebują pomocy i nowego domu.

Moderatorzy: katya, nata

TIPI- 12 miesięczna kiciunia szuka swojego Człowieka

Postprzez izabella grudzińska » Śr lis 19, 2008 18:54

Historia Tipi ta wcześniejsza jest zagadką. Ci którzy ją znają wiedzą, że musiała mieć kiedyś Dom i Człowieka. Nie jest piwnicznym dzikusem...lubi byc z i obok.
Nie wiemy co się stało, że dom straciła. Może się wymknęła i zgubiła- była młodą jeszcze kotką. Miała stworzony azyl, teraz kątem pomieszkuje w biurze na pewnej posesji przy ul. Pomorskiej.
Azyl chronił ją dobrze, ale nie małe, ciekawskie kłębuszki, ktore pojawiły sie przy niej. Z jej wszystkich pierwszych dzieci przeżył tylko Franciszek zwany również Panem Kotem, z drugich kocica Zuza.
Kicia jest bardzo spokojna, teraz po sterylizacji, którą miała dzięki Fundacji, jeszcze bardziej spokojna :)
W czasie mieszkania w DT, po serylce, nie nabrudziła ani razu i okazała sie byc dobrą Towarzyszką :)
Zaczynają się mrozy, kicia potrzebuje Opiekuna i Przyjaciela. Ciepła, które może jej dać tylko Człowiek.
izabella grudzińska

1

Postprzez izabella grudzińska » Śr lis 19, 2008 18:56

O doklejenie zdjęć poprosiłam niezawodną Tusię i mam nadzieję, że wkrótce się pojawią.
Kontakt w sprawie adopcji ze mną na PW lub pod numerem [color=red]0696597038[/color]
izabella grudzińska

1

Postprzez Tusia » Śr lis 19, 2008 20:55

Iza foty oczywiście wklejam :D Tipi jest śliczną koteczką :D

Obrazek

Obrazek
Tusia

5

Postprzez izabella grudzińska » Cz lis 20, 2008 10:11

Dziękujemy :)
Zapomniałam dodać, ze Tipi nie nadaje się do domu, gdzie jest juz pies.
Z innymi kotami powinna się dogadać :)
izabella grudzińska

1

Powrót do Koty do adopcji