FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Adoptowana ze schronu Gaja vel Tekila wróciła do właścicieli

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez katya » N gru 16, 2007 19:51

Dzięki Tusia.

Ja już nie mam siły.

W hoteliku w Lutomiersku, nie ma miejsc. Dopiero od stycznia za 30zł na dobę. Poza tym pies musi być zaszczepiony na wszystko.

W hoteliku w Łodzi, na Strykowskiej jest jedno miejsce w domu - 30zł na dobę. To jest 900zł na miesiąc :shock:
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » N gru 16, 2007 21:25

Kurcze dzisiaj to już nie będziemy po nią jechać Ale może ją tam by umieścić na parę dni... Może się znajdzie jakiś tymczas? Już sama nie wiem, zobaczymy co jutro nam przyniesie i czy ona jeszcze tam będzie. Znalazłam dzisiaj sporo stron o amstafach gdzie też ogłosznia można zostawić... Pomyślimy jutro
Tusia

5

Postprzez jola » N gru 16, 2007 21:45

Dziewczyny, a jeśli sunia zostanie jeszcze dzisiaj wyrzucona na mróz przez tę panienkę czy jej rodziców? Doddy ma rację trzeba małą przewieźć do tego DT płatnego na Strykowskiej ,byłaby tam do początku roku i byłby czas na znalezienie jej jakiegoś lokum
jola

Członek Fundacji

Postprzez katya » N gru 16, 2007 21:59

Suki nie ma.
Szczegóły na dogo.

<rzygam>
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » Wt gru 18, 2007 22:57

Dziewczyny, sunia jest fantastyczna.
Musiałam ją zostawić w hoteliku, w zimnym boksie... :cry:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 28, 2007 11:39 przez katya, łącznie edytowano 1 raz
katya

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » Śr gru 19, 2007 13:21

Jaka ona śliczna :D Ciesze się, że udało się ją uratowac bo już myślałam że po psie ( nawet jeśli jest w schronie :( ) Czy ogłaszałaś ją na jakiś stronach o amstafach? Może by jeszcze tą drogą szukac dla niej domku. Wiem, że Cie pewnie sporo kosztowało zawiezienie jej do schronu... Dzięki Ci wielkie bo też się o nią bałam...Pozdrawiam
Tusia

5

Postprzez katya » Cz sty 03, 2008 22:25

Sunia została dziś wysterylizowana i pojechała do swojego domu.
Ma bardzo powiększoną śledzionę, dlatego właściciele mają zalecone wykonanie badań krwi Tekili.
katya

Członek Fundacji

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu