FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Tora - w końcu ma PRAWDZIWY dom - we Wrocławiu :)

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Postprzez katya » So sie 30, 2008 22:13

No to Tora już w nowym domku.
Ciotki, takiego ciepłego przyjęcia naszego psiaka w nowym domu to ja jeszcze nie widziałam :lol:
Tora była bardzo grzeczna w pociągu, później w tramwaju i w nowym domku też była grzeczniutka, zobaczymy co będzie dalej.
Ale pokochali ją chyba zanim jeszcze zobaczyli :shock:
Zdjęcia jutro.
A może Paulinka się cosik odezwie i napisze nam co u Toruni.

A my...
wstaliśmy dziś o 3.30. Rano w pociągu ziąb, ogrzewania zero. Do domu weszłam przed 22. Powrót nie bez przygód, bo wsiedliśmy w zły pociąg i musieliśmy wracać PKS'em z powrotem do Wrocławia. Uciekł nam pociąg, więc musieliśmy zamiast do Łodzi pojechać do Koluszek, a jeszcze w trakcie powrotu się okazało, że musimy robić dopłatę do biletów...

Ale zadowolona jestem z dzisiejszego dnia.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So sie 30, 2008 23:47

O jejciu, no to mieliście przygód z Łukaszem :lol: Tylko się nie rozchoruj...
Tusia

5

Postprzez katya » N sie 31, 2008 11:00

Śpiące i zziębnięte

Obrazek

Z nową panią i w nowych szeleczkach :lol:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zamyślona

Obrazek

Obrazek

Wrocław

Obrazek

Gołębie
:)

Obrazek
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez jola » N sie 31, 2008 11:18

Kasiu, czyżby na jednym z tych zdjęć był wolontariusz z ptakiem? :roll:
jola

Członek Fundacji

Postprzez moriaaa » N sie 31, 2008 11:29

jola napisał(a):Kasiu, czyżby na jednym z tych zdjęć był wolontariusz z ptakiem? :roll:

Gdzie Ty tam ptaka widzisz?

Czyżby wolontariusz go ukrył....?
"Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..."
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez jola » N sie 31, 2008 12:06

No tak wygląda, że ukrył ptaka... :oops:
jola

Członek Fundacji

Postprzez katya » N sie 31, 2008 22:19

Dziewczynki, ale zobaczcie ile ptaków ma przewodnicząca rady 8)
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » Pn wrz 01, 2008 22:36

Torka zachowuje się bardzo grzecznie jest bardzo przytulna i pociszna. Torka spi w swoim legowisku choć bardziej woli na wersalce, nie mamy większych problemów z wychodzeniem na dwór.
Je bardzo chętnie. Będziemy musieli się z nia wybrać do weterynarza ponieważ bardzo sie drapie prawdopodobnie to uczulenie.
Dziękuje za zdjęcia i pozdrawiam Paulina
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » Wt wrz 23, 2008 14:41

U Torci wszystko okej :D Miała kąpiel i była bardzo grzeczna.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » So paź 18, 2008 21:34

U nas wszystko dobrze. Torunia to wspaniały piesek. Właśnie teraz przyszłam z nią ze spacerku :) jesteśmy naprawde szczęśliwi że torka terafiła właśnie do nas. Tora jest bardzo żywiołowa i już w pierwszy dzień wszyscy ją pokochali nawet sąsiedzi :) Przesyłam pozdrowienia Paulina.

:lol:
katya

Członek Fundacji

Postprzez paulinak » So gru 27, 2008 19:09

Witam!
Mam na imie Paulina mieszkam we Wrocławiu i to właśnie do nas trafiła Torunia. Pani Kasia juz od dawna zachecała mnie bym napisała coś na forum fundacji i właśnie teraz gdy mam więcaj czasu chciała bym troche napisać o nas i Toruni.
Torunia jest już u nas prawie 4 miesiąc strasznie szybko to przeleciało. Przez ten czas nauczyła sie trochę komend (mianowicie dwie podaj łape i siad :) choc wydaje mi sie że od dawna je umiała). Niemamy z nią żadnych problemow. Spodziewaliśmy sie że na początku nie bedzie chciała zachowywać czystości w domu, ku naszemu zdziwieniu Torce zdarzyło sie tylko to jeden raz. Na większość spacerków chodze ja i Torka. Nauczyłam ją by łapała patyki i póżniej mi je przynosiła :). Spanko Torci leży bezużytecznie uwielbia wciskać sie pod kołdre obojętnie czy moją mojej mamy czy babci :D. Postaram sie wykąbinować jakis aparat bo jak narazie mam tylko ten w telefonie :? Torka to dość niecierpliwa modelka i większość zdjęć udaje mi sie zrbić gdy ona śpi :wink: . Za jakiś czas znowu napisze i wtedy dodam jakies zdjęcia już z lepszego aparatu
No tak prawie zapomniałam mamy pewien problem ostatnio ktoś chciał wyprobować działanie fajerwerek. Torka strasznie sie wystraszyła zaczela szczekać i niemogla póżniej zasnąć. Niewiemy co bedzie działo sie w sylwestra. Słyszałam o specjalnych preparatach lecz nie jesteśmy pewni który będzie odpowiedni dla toruni.
Pozdrowienia od całej rodziny wlącznie z Torunią :)
paulinak
0

Postprzez katya » N gru 28, 2008 00:00

Bardzo się cieszymy i witamy na forum :lol:
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » Śr maja 20, 2009 15:26

Witam!

Na początku przepraszam że tak długo nie pisałam, po prostu nie miałam dostępu do internetu.
U nas wszystko dobrze.
Okazało się że gdy pokazało się pierwsze słonko Tora ciągle się na nim wygrzewa :)
Największą frajdę mamy na spacerach, Tora biega jak prawdziwa sprinterka :)
To już w sierpniu minie rok jak Tora jest u nas.
Strasznie szybko ten czas leci.
W załączniku przesyłam zdjęcia Torki.
Niestety ich jakość nie jest najlepsza.

Serdecznie pozdrawiamy.

Obrazek
katya

Członek Fundacji

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu