|
|
|
przez Hania » N gru 31, 2006 21:05
Myślę, że to dobrze, że Drobinka zostaje u Ciebie. Nie ma co rozdzielać zakochanych.
-
Hania

-
przez andziolek » Pt sty 05, 2007 08:41
Drobinka z dnia na dzień staje się piękniejsza. To taka mała iskierka, która potrafi człowieka rozbawić do łez, poprawic nawet najbardziej zły humor. Jest grzeczna. Jeżeli coś zbroi przez przypadek lub zrobi siku, bo jak to Kaja powiedziała" woda i pokarm mają bardzo małą trasę do pokonania u Drobinki i szybko wylatuja", to wie że spsociła i mimo, ze na nią nie krzyczymy to ona tak słodko przeprasza. Podchodzi wtedy na przykurczonych łapkach, merda ogonkiem, ma oczka wtedy jak kot z IIczęści Shreka( kto widział ten film napewno wie o czym mówię) i delikatnie wysówa małą łapeczkę w moją stronę, podsówa sie coraz bliżej,aż położy ją na mojej ręce i czeka(to czekanie trwa 2 sekundy), aż ja pogłaszczę na znak ,że sie nie gniewam i wszystko jest ok.
Postaram się w weekend zrobić zdjęcia kamerka z kompa. Moze uda mi się także zeskanować zdjęcia z Sylwestra. Niunia wystąpiła na imprezie w srebrnej wstążce.
Dla świata jesteśmy jednym z wielu,ale jest ktoś dla kogo jesteśmy całym światem.
-

andziolek

-
przez netti » Pt sty 05, 2007 08:59
andziolek ,kiedy spacerek z psiakami planujemy???zapoznamy drobinkę z tosią:)
-

netti

-
przez jola » Pt sty 05, 2007 18:19
Śliczna jest Twoja niunia i wcale się nie dziwię,że nie mogłyście się rozstać,oby wszystkim psiaczkom tak się udało!
-

jola

-
przez andziolek » So sty 06, 2007 14:07
KOCHAM! KOCHAM! KOCHAM MOJĄ NIUNIĘ! 
Dla świata jesteśmy jednym z wielu,ale jest ktoś dla kogo jesteśmy całym światem.
-

andziolek

-
przez andziolek » Śr sty 10, 2007 10:53
Zapomniałam napisać,że moja sunia to prawdziey brytan. Jest zazdrosna o każdą sunię,któr się do mnie zbliży i nie jest ważne czy to bokserka , czy amstafka, a bernardynka też jest dla niej warta obszczekania. Muszę jednak przyznać, ze trochę się boję, że kiedyś któryś z psiakó nie wytrzyma i złoi małej skórę, więć ostatnio bardzo jej pilnuję na spacerze i łapię gdy widzę inne psiaki.
-

andziolek

-
przez andziolek » Śr sty 10, 2007 10:54
Zapomniałam napisać,że moja sunia to prawdziwy brytan. Jest zazdrosna o każdą sunię,któr się do mnie zbliży i nie jest ważne czy to bokserka , czy amstafka, a bernardynka też jest dla niej warta obszczekania. Muszę jednak przyznać, ze trochę się boję, że kiedyś któryś z psiakó nie wytrzyma i złoi małej skórę, więć ostatnio bardzo jej pilnuję na spacerze i łapię gdy widzę inne psiaki.
-

andziolek

-
przez andziolek » Pt sty 12, 2007 15:30
Troche spóźnione, ale szczere zyczenia Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 r. oby wszystkie psiaki znalazły domek taki ja z tak zakochanymi w nich pańciami jak moja pańcia we mnie, a wszystkie Cioteczką , aby miały duuuuuuzzzzzzo siły by o nie walczyc!
Zyczenia składamy dopiero teraz, ponieważ Foxy musiała się do nich(jak widać powyżej )przygotować.
-

andziolek

-
przez andziolek » Pn lis 23, 2009 19:00
Jestem marnotrawną ciotką, ale myślę, że wiele cioteczek ucieszyłoby się z aktualnych zdjęć mojej sunieczki. Wysłałam je do Kasi, bo jestem ciapa i nie potrafię wklejać zdjeć.
-

andziolek

-
przez katya » Pt lis 27, 2009 22:28
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
-

katya

-
Powrót do W nowym domu
|
|
|