FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Właścicielu, gdzie jesteś? - pyta Szorstka sunia...

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Właścicielu, gdzie jesteś? - pyta Szorstka sunia...

Postprzez katya » Cz mar 04, 2010 23:55

Siedzę i czekam, czekam i siedzę, nie wiem ile minęło już godzin... gdzie jesteś? Myślę i wołam, proszę i wypatruję, gdzie jesteś? Nic nie wiem, ale czuję i wierzę... gdzie jesteś? CZY jesteś?
Śliczna, szorstkowłosa sunia została znaleziona na jednym z łódzkich osiedli, kilka godzin przesiedziała pod sklepem, z nadzieją wyczekując i wypatrując. Nikt się nie zjawił. Szorstka jest sympatyczną, grzeczną sunią. Świetnie umie chodzić na smyczy, widać że jazda samochodem również nie jest jej obca. Czy ktoś jej szuka?

Kontakt:
tel. 604 172 405
kasia@fniz.pl

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez katya » So mar 06, 2010 00:53

Sunia o imieniu Sonia wróciła do właścicieli.
Wcześniej została zaczipowana, a wkrótce czeka ją sterylizacja wraz z usunięciem guzka.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » So mar 06, 2010 14:41

:cheers:
Tusia

5

Postprzez Olgu » So mar 06, 2010 18:37

:rotfl:
Olgu

2

Powrót do W nowym domu