|
|
|
 |
|
 |
 |
|
|
przez Pazkuda » N lut 28, 2010 23:47
Reksio, a własciwie Piero, bo tak zaczela go nazywac pani u ktorej w wiekszosci czasu przebywa jest juz po kastracji. Zabieg przeszedl bardzo dobrze, mial lekkie podraznienie skory prawdopodobnie od golarki ale to juz sie ladnie zagolilo. Jest wesolutki, chetny do zabawy, grzeczny. Zgłaszal sie podobno pan, ktory chcialby go wiazac przy budzie ale nie ma mowy zebysmy sie na to zgodzili. Przepraszam ze nie odpisuje szybko ale bardzo zadko jestem na internecie. Dzieki za ciagle zainteresowanie i pomoc dla Reksia Pozdrawiam:)
-
Pazkuda

-
przez Ewelajna ;-) » Pn mar 01, 2010 17:45
Bardzo proszę i nie ma za co  No i słusznie - nie powinno być mowy o żadnym uwiązaniu przy budzie. Mam nadzieję, że z czasem znajdzie się dom, taki na jaki Panie i Reksio-Piero czekają! Pozdrawiam!
-
Ewelajna ;-)

-
przez Ewelajna ;-) » Śr kwi 14, 2010 10:53
Wiem, że minęło już dużo czasu... ale taka cisza na tym wątku. Ciekawa jestem czy psiak znalazł już dom. Dziś dostałam maila od Pani zainteresowanej adopcją psiaka. Poprosiłam o kontakt telefoniczny z Panią. Pozdrawiam!
-
Ewelajna ;-)

-
przez Pazkuda » Cz kwi 15, 2010 20:40
Wlasnie otrzymalam maila od Pani ktora zainteresowala się Pierocikiem. Poprosilam o kilka informacji i kontakt ze mna. Piero nadal przebywa w domu tymczasowym, niewiem czy wspominalam wczesniej ale jest juz wykastrowany. Jest przeSympatycznym psiakiem, chetnym do zabawy, bardzo towarzyskim ale pod żadnym wzgledem nie naprzykrzającym się. Lubi kazde towarzystwo - psie, kocie, ludzi, uwielbia dzieci. Jest ciekawym przypadkiem bo bardzo lubi nianczyc szczeniaki. P.S. Bardzo rzadko zaglądam w komputer, bo mam nawal pracy, nalozyly sie tez rozne inne problemy ale mimo tego staram sie byc w miare na bierzaco. Choc nie odpisuje to sprawdzam posty Pozdrawiam serdecznie Sadowska:)
-
Pazkuda

-
przez Ewelajna ;-) » Cz kwi 15, 2010 20:50
No to trzymam kciuki za wspaniały domek dla Reksia!!! Kochane z niego psisko!!! Pozdrawiam serdecznie! PS. I proszę w miarę możliwości odezwać się tu na forum  a już koniecznie jakby Reksio znalazł dom.
-
Ewelajna ;-)

-
przez Pazkuda » Pt kwi 16, 2010 21:38
Wlasnie dostalam maila od pani ktora kilka dni temu zainteresowala sie Pierotem. Po przeczytaniu go zrobilo mi sie bardzo cieplo na sercu. Jezeli ci panstwo nie zrezygnuja z checi przygarniecia Pierota, to moze trafic do naprawde wspanialego domu. Ci panstwo maja ogrod, mieszkaja na wsi, dom pelen ludzi, jest tez dziecko (Piero przeciez bardzo lubi dzieci) a najwazniejsze jest to, ze Ci ludzie wiedza co to znaczy posiadac psa. Mam ogromna nadzieje ze ta adopcja dojdzie do skutku. Zreszta mieli przez 9 lat pieska ktorego zabrali z ulicy. Niestety od miesiaca Łatek jest juz w psim niebie i rodzina nie moze go odzalowac. Piero jest podobnie umaszczony jak latek z ta tylko roznica ze Łatek mial dluga sierść. Mam wielka nadzieje ze dla Pierota znalazl sie w koncu wspanialy dom. Pozdrawiam Sadowska:)
-
Pazkuda

-
przez Ewelajna ;-) » Pt kwi 16, 2010 22:04
Jakie miłe wiadomości... to trzymam mocno kciuki!!! I czekam na informacje!
Pozdrawiam serdecznie!
-
Ewelajna ;-)

-
przez magdalena maria » Śr maja 19, 2010 15:07
I co z wiernym Reksem? Ma już stały dom?
p.s. Ja też jestem jedną z tych dziwnych osób, których tu trochę bywa na forum, mam na myśli stadko zwierząt 4-osobowe pod moimi skrzydłami - 3 koty i pies, wszystkie zwierzaki po przejściach... Serdecznie pozdrawiam!
-

magdalena maria

-
przez Edi » Śr cze 16, 2010 22:09
co z Reksiem?Nadal szuka domku? potrzebne ogłoszenia?...
[color=#0000FF]Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty [/color]
-

Edi

-
Powrót do Psy do adopcji
|
|
|
 |
|
 |
|
|