FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> wyrzucona kotka Śnieżynka okazała się zaginioną kotką Magdą!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

kotka magda

Postprzez ewaewa » N lut 22, 2009 12:04

To chyba było jakieś przeznaczenie nie mogłam o niej zapomnieć to kotka mojej teściowej ale to wyjątkowo mądre kocie coś kazało mi ją szukać.udało się ale nie wszystkie zwierzęta mają tyle szczęścia.nie umiem wstawić fotek ale jak się nauczę to prześlę aktualne zdjecia Magdusi i swoich czterech urwisów/.moje koty to typowe koty kanapowe ,chociaż wszystkie pochodzą z naszej blokowej piwnicy oprócz jednego najstarszego ma 15 lat i wychowałam go na smoczku .Został znaleziony jak miał 2 dni i suchą pępowinkę przy brzuszku.pozostała trójka to koty wzięte na chwilę aby znaleść im nowe domy.nie mogły zostać w piwnicy bo przeszkadzały lokatorom.I tak została 9 letnia Matylda 7 letnia Tosia i 2 letnia Sonia i15 letni Felek.
Pozdrawiam,życze dalszych sukcesów.EwaEwa
ewaewa

1

Postprzez ewaewa » N mar 08, 2009 10:00

Bardzo gorąco dziękuję FUNDACJI za pomoc i sfinansowanie pobytu w szpitalu naszej kotki Magdusi.W miare możliwości postaramy siępomóc finansowo Fundacji .Znajomi i rodzina zdekralowali się oddać 1% z podatku .magdusia wczoraj wróciła ze szpitala i mamy nadzieję że już powinno być dobrze. Serdecznie pozdrawiam ewaewa.
ewaewa

1

Postprzez jola » Pn mar 09, 2009 19:04

A my wszyscy cieszymy się, że Magda już czuje się lepiej! :D
jola

Członek Fundacji

Poprzednia strona

Powrót do W nowym domu