FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Zwierzęta zaginione -> ZAGINĄŁ MóJ KOCHANY FUKSIK

Zaginęło Ci zwierzę, wpisz się, może to pomoże Ci je odnaleźć...

Moderatorzy: katya, nata

ZAGINĄŁ MóJ KOCHANY FUKSIK

Postprzez Wiolinka » So kwi 26, 2008 17:52

W dniu 23.04.08 zaginął piesek podobny do jamnika (mały, czarny, podpalany, wiek 2 lata), na szyi miał czerwoną obrożę.. Prawdopodobnie błąka się teraz po Chechle lub okolicach Pabianic,Dobronia.. . Ponieważ jednak Fuksik jest bardzo żywym pieskiem poszukiwania i wędrówki piesze i rowerowe w jego poszukiwaniu nie dały rezultatu. Gdyby Ktoś dostrzegł mojego psiaka wałęsającego się w zasięgu wzroku, bardzo proszę o kontakt pod numerem tel. 695578601

Błagam o pomoc...jestem zrozpaczona
Wiolinka
0

Postprzez bezeton » Cz paź 23, 2008 23:44

Wiolinko, przeszło tydzień temu przybłąkał się na budowe nazsego domu, mały, czarny piesek. Dałam ogłoszenie z jego zdjeciem w dziale "adopcje psów" pt: "przybłąkał się czarny, mały piesek". Mój nr telefonu 604129290. Dobranoc, Joasia
bezeton
0

Postprzez katya » Pt paź 24, 2008 10:49

To jest psiak, który przybłąkał się do bezeton.
Obrazek

Wiolinko, jeśli nie wstawisz zdjecia swojego zaginionego psiaka, to będzie ciężko go odnaleźć, bo czarnych małych psiaków są tysiące.
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Powrót do Zwierzęta zaginione