FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Zwierzęta zaginione -> Zaginął roczny labrador z domu dziecka w Łodzi.

Zaginęło Ci zwierzę, wpisz się, może to pomoże Ci je odnaleźć...

Moderatorzy: katya, nata

Zaginął roczny labrador z domu dziecka w Łodzi.

Postprzez katya » So lis 15, 2008 16:46

POSZUKIWANY ROCZNY LABRADOR

26 października 2008 roku z Domu Dziecka dla Dzieci Chorych w Łodzi (ul. Wierzbowa 13) zginął biszkoptowy labrador.

A tak dokładnie opisuje sytuację Pracownica Domu Dziecka, która się do mnie zgłosiła:

"Dukat zginął 26.10.08 ok. godz. 21.30 w tajemniczych okolicznościach - wyszedł do ogrodu i zniknął, prawdopodobnie ktoś go wywabił z ogrodu i po prostu ukradł. Szkoda tylko, że nie pomyślał, że robi następną krzywdę chorym, porzuconym przez rodziców, dzieciom. Dukat był przyjacielem i terapeutą jednocześnie tych dzieci. Pies jest bardzo łagodny i kocha dzieci. Wychował się z nimi od maleńkości, ponieważ był prezentem gwiazdkowym w 2007 r. od innych dzieci z zaprzyjaźnionej szkoły, które kupiły małego labradorka za swoje pieniążki. Dukat jest koloru biszkoptowego, nawet bardziej białego i miał granatową obrożę. Bardzo prosimy o pomoc, będziemy wdzięczni za jakiekolwiek informacje!"

Zawsze tragedią jest zaginięcie psa, a w tym przypadku jest to tragedia tak wielu osób, tak wielu dzieci!

POMÓŻMY GO SZUKAĆ!

Informacje prosimy przekazywać pod numer telefonu 042 6780100 lub mail: joabart@wp.pl

Ewentualnie do mnie pod numer adopcyjny: 0660440525 lub mail mada-1000@wp.pl

(jestem w bezpośrednim kontakcie telefonicznym z osobą, która zaginięcie psa zgłaszała)

Obrazek
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Powrót do Zwierzęta zaginione