FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Uwagi do Forum -> zdjęcia

Pytania do moderatorów, sugestie, i oczywiście słowa krytyki...

Moderatorzy: katya, nata

zdjęcia

Postprzez jola » Śr lis 29, 2006 20:24

Chciałabym pokazać w galerii zdjęcia swoich zwierzaków ale nie potrafię ich przesłać. Mogę prosić o pomoc i instrukcję obsługi? :?
jola

Członek Fundacji

Postprzez gonzo » Śr lis 29, 2006 20:38

Witaj!

Proponuję wejść na http://imageshack.us/.
Tam kliknij przcisk "Przeglądaj" i wybierz zdjęcie które chcesz załadować. Możesz zaznaczyć "resize image?" i wybrać opcję 320x240.
Naciśnij przycisk "host it!" i zaczekaj na załadowanie zdjęcia.

Po chwili zobaczysz listę gotowych kodów do wstawienia na stronę. Jeżeli chcesz wstawić zdjęcie na naszym forum wybierz ostatni kod z tych na dole. (Direct link to image). Zaznacz go i skopiuj (naciśnij ctrl oraz C).
Pisząc posta naciśnij przycisk "Img"(powyżej okienka gdzie wpisujesz tekst), wklej skopiowany link (naciśnij ctrl oraz V) i jeszcze raz naciśnij przycisk "Img".
Możesz nacisnąć przycisk "Podgląd" żeby zobaczyć, czy udało się wstawić zdjęcie. Jeżeli wszystko będzie ok, wystarczy nacisnąć "Wyślij".

Powodzenia:)
gonzo

Site Admin

Postprzez moriaaa » Cz lis 30, 2006 09:40

Mam nadzieję że Jarek dobrze wytłumaczył.
Jolu czekamy na fotki!! :)
moriaaa

Członek Fundacji

Postprzez katya » Cz lis 30, 2006 11:02

A ja korzystam z www.fotosik.pl :D
“Ofiarną i wytrwałą walkę z okrucieństwem wobec zwierząt uważam za walkę o godność, kulturę i wyższą cywilizację naszego społeczeństwa.” Maria Dąbrowska
katya

Członek Fundacji

Postprzez jola » Cz lis 30, 2006 17:15

Jarku dziękuję! Wytłumaczyłeś rzeczywiście bardzo dobrze ale przyznam,że to wszystko jest dla mnie nieco(skromne określenie) skomplikowane.Chyba łatwiejszy w obsłudze jest fotosik. Ale jeśli sama nie dam rady to poproszę moją córkę,dziękuję raz jeszcze!
jola

Członek Fundacji

Postprzez Tusia » Cz lut 07, 2008 13:25

Dzięki Gonzo, twoje tłumaczenie było dla mnie na szczęście zupełnie zrozumiałe (aż się sama dziwię :lol: ). Dzięki Tobie zupełny laik komputerowy nauczył się wstawiac zdjęcia na forum (czyli ja) :D :D :D Już nie będę się musiała Katji zawracac głowy (dzięki Kasiu :wink: ). I pytanko: jak wstawic zdjęcie żeby na forum miało większy rozmiar? dzięx
Tusia

5

Powrót do Uwagi do Forum