przez Tusia » Śr mar 12, 2008 20:58
REKSIU21 napisała:
--------------------------------------------------------------------------------
Oh Boze, ten pyszczek.....
Mam propozycje zeby psiaczka uratowac... z tego co czytalam to platny DT by kosztowal miesiecznie okolo 500zl, tak? A dalybyscie rade uzbierac tyle? Bo jak tak to bym miala transport, i psiak by mogl przyjechac do mnie. Mam tam w schronie takie biedy ktore mialy tu przyjechac, i transport niewypalil, facet okazal sie nieslowny, i teraz siedza a ja niewiem kiedy po nie przyjade. Jedyny transport jaki by byl to dziewczyna ktora specjalnie jezdzi, a koszty benzyny sa niewesole, i tam i spowrotem to by mnie kosztowalo 1100zl. Ja sama niedam rady zaplacic tyle, a w ten sposob by staruszek byl uratowany. Jak byscie daly rade uzbierac polowe, to ja sie doloze tez z polowa, tzn.550 i 550. Jezeli bym mu tutaj domku nieznalazla w gronie znajomych, to poprostu zostal by u mnie..... moze TZ by go niezauwazyl bo maly. NIe, na serio, jezeli nic by sie u was nieznalazlo i trzeba by go dac do platnego, to zawsze jest opcja, a u mnie to by byl naprawde szczesliwy.... Nie wszyscy mnie znacie, ale Agnieszka(Visenna) i Negri i Koperek to juz dobrze.
Co myslicie na ten temat?
Chyba ze by byl ktos gotowy go za mniejsza kwote przywiezc, to oczywiscie zapraszam, nocleg i jedzonko tez by bylo, a szwarcwald jest piekny
------------------------------------------------------------------------
W związku z tym potrzebne są pieniążki na transport Ziutka do Niemiec! Czy ktoś wspomoże staruszka choć drobną kwotą?