FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

Zwierzęta znalezione -> Znaleziono kota syjamskiego Teofilów

Informacje o psiakach znalezionych.

Moderatorzy: katya, nata

Znaleziono kota syjamskiego Teofilów

Postprzez sukkubi » Pn lis 30, 2009 18:55

30.11.2009r. na Teofilowie, okolice Aleksandrowskiej i Traktorowej znaleziono kota syjamskiego w kolorze kawy z mlekiem. Kotek jest niewykastrowany, spokojny, młody - około roku, może troszkę więcej.

Obrazek

Obrazek

Kontakt: Kalina, tel.504-894-660, sukkubi@wp.pl
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Wt gru 01, 2009 08:22

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies" - Christopher Morley
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Śr gru 02, 2009 09:52

Onufry zaczna walkę o dom z Sydem i Misią (jamnik się nie liczy :D ) i robi się nieprzyjemnie...i głośno. Wstępnie miał jechać na działke do Olgi ale znalazłam koleżankę, chętną by dać mu DT, bez innych zwierząt. Ewentualnym właścicielom dajemy przyszły tydzień - jeśli nikt się nie zgłosi (a na razie nikt tego pięknego kota nie szuka co mnie do szału doprowadza i zniecheca by im go oddac gdy się już trafią!) to ogłaszamy.
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez Olgu » Śr gru 02, 2009 13:37

o to dobrze - obawiałam się trochę reakcji Druciaka i Olusia na nowego kolegę - jajecznego na dodatek ... :lol:
Olgu

2

Postprzez sukkubi » Śr gru 02, 2009 15:23

Sprawa rozwiązała się jeszcze inaczej - dziś przybywa po niego jego prawdopodobny właściciel (z książeczką i zdjęciami więc będę pewna :D )
sukkubi

Członek Fundacji

Postprzez sukkubi » Cz gru 03, 2009 08:59

Kot TAJSKI ( :roll: ) już u siebie w domku, własciciele zobowiązali się go oznakować i wykastrować najpóźniej do 01 marca. Po ich wyjściu mój kot stał chwilę przed drzwiami po czy odwalił radosny galop przez całe mieszkanie - ciekawe jak zabaluje gdy ktoś Misię zabierze :lol:
sukkubi

Członek Fundacji

Powrót do Zwierzęta znalezione