FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Znowu Marsiula!!

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Znowu Marsiula!!

Postprzez Katarzyna Małkowska » Wt lut 03, 2009 23:23

Witam,pisze znowu-mam nadzieję,ze nie macie nic przeciwko.Teraz opiszę Marsika z innej strony,otóż mam z nim problem,chodzi o akceptacje mojego Krzyśka.Otóz Marsiu Go nie lubi,nie trawi...Nie wiem czym to jest spowodowane,bo Krzysiek nie robi mu krzywdy ani nic takiego.Nie jestem taka głupia,wiem,ze to pewnie cheć dominacji-z Tusia na ten temat duzo pisałysmy:).Krzysiek jest najsilniejszy w domu,a Marsiu przyznam szczerze był przeze ,mnie rozpieszczany,leżał sobie na kanapie jak Krzysiu był w pracy i w ogóle miał taryfe ulgową-bo sie musi zaaklimatyzować...Tylko,ze on jest u nas tydzień,a tu poprawy brak...Tzn.nie lezy juz na sofie,chyba,ze ja mu pozwolę,a jak warknie to idzie na dół,do kuchni.Tam sie nie buntuje,nie piszczy tylko lezy grzecznie:0.Poza tym na spacerze jest grzeczny jak Krzysiek z nim wychodzi,tylko w domu tak dziwnie...Jak mi Krzysiek dał wczoraj buzi to usłyszałam jak Marsiula szczeka-głooośno...Musimy cos z tym zrobic bo w domu robi sie niezdrowa atmosfera:(.Poza tym do mnie i do Wikusi-anioł:).Moze wy macie jakies pomysły-napiszczie,bo ja kocham ich obydwu-i Krzyśka i Marsa.Buizaki!Acha,dzis Marsiu zwiał za siatke za naszym domkiem,ale jakos go wyciagnełam,podszedł zrezygnowany.Poza tym jest słodziutki!!!!!!!!!!!!!!!!
Katarzyna Małkowska

1

Powrót do W nowym domu