Ale przez te 5 lat zycia kotki sytuacja nieco sie zmienila. Pojawilo sie dziecko. Wyczekane, ukochane. Wszystko wskazywalo na to ze szczescie na stale zamieszkalo w tym domu. Niestety kiedy malec zaczal rosnac okazlo sie ze ani Zuza nie toleruje nowego domownika ani tez on jej. Im dziecko bylo wieksze, im szybciej sie przemieszczalo tym bardziej koteczka byla niezadowolona. Potrafi przywolywac dziecko do porzadku pacnienciem lapy. A i szkrab nie jest bez winy bo w ferworze zabawy potrafi ja draznic. Nie pomagaja rozwiazania polubowne. Wlasciciele widza co sie dzieje. Nie chca by kotka reszte swojego zycia spedzila w depresji, nekana przez malego szkraba. Zdecydowali sie oddac ja do adopcji ale TYLKO do najlepszego domu. Ma zapewniona opieke tak dlugo az taki dom sie znajdzie.
Zuzia jest sliczna koteczka. Ma ok 5 lat. Jest zdrowa, przed adopcja zostanie wysterylizowana. Jest calkowicie kuwetkowa, nie niszczy mebli. Uwielbia mizianie po brzuszku
Kontakt w sprawie adopcji:
Marta
504-254-419
tusia26@onet.eu
Kotka jest u mojej rodziny i sytuacj na prawde wymaga znalezienia kotce nowego domu...