FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Zaloguj  Zarejestruj  
Fundacja Niechciane i Zapomniane - SOS dla Zwierząt - Strona główna forum   

W nowym domu -> Zuza sliczna kotka czeka na nowe zycie

Tu znajdują się szczęśliwe zakończenia, psiaki którym się udało i odnalazły swojego człowieka...

Moderatorzy: katya, nata

Zuza sliczna kotka czeka na nowe zycie

Postprzez Tusia » So lut 20, 2010 22:06

Zuzia miala szczescie w swoim zyciu. Po pierwsze zostala uratowana z podworka gdzie, jako porzucone kocie, niemiala szans na przezycie. Ludzie ktorzy ja uratowali zapewnili jej wszystko czego tylko mozna chciec. Spokuj, dobre jedzonko, spokojny sen i reke do miziania. Zuza jest kotem kochanym. Ma swoich ludzi.

Ale przez te 5 lat zycia kotki sytuacja nieco sie zmienila. Pojawilo sie dziecko. Wyczekane, ukochane. Wszystko wskazywalo na to ze szczescie na stale zamieszkalo w tym domu. Niestety kiedy malec zaczal rosnac okazlo sie ze ani Zuza nie toleruje nowego domownika ani tez on jej. Im dziecko bylo wieksze, im szybciej sie przemieszczalo tym bardziej koteczka byla niezadowolona. Potrafi przywolywac dziecko do porzadku pacnienciem lapy. A i szkrab nie jest bez winy bo w ferworze zabawy potrafi ja draznic. Nie pomagaja rozwiazania polubowne. Wlasciciele widza co sie dzieje. Nie chca by kotka reszte swojego zycia spedzila w depresji, nekana przez malego szkraba. Zdecydowali sie oddac ja do adopcji ale TYLKO do najlepszego domu. Ma zapewniona opieke tak dlugo az taki dom sie znajdzie.

Zuzia jest sliczna koteczka. Ma ok 5 lat. Jest zdrowa, przed adopcja zostanie wysterylizowana. Jest calkowicie kuwetkowa, nie niszczy mebli. Uwielbia mizianie po brzuszku :)

Kontakt w sprawie adopcji:
Marta
504-254-419
tusia26@onet.eu

Kotka jest u mojej rodziny i sytuacj na prawde wymaga znalezienia kotce nowego domu...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Tusia

5

Powrót do W nowym domu